Bedrijfshulpverlening | BHV cursussen

Je kunt bij veiligheidstrainingen.nl terecht voor BHV-cursussen in alle soorten en maten. Veiligheidstrainingen.nl is een dochter van BHV.NL en BHV.NL heeft de expertise in huis om alle BHV’ers, van basis BHV tot en met hoofd BHV, op te leiden. Dat doen wij op meer dan 60 locaties in Nederland, maar ook in het integrale oefencentrum van Spinel in Dordrecht.
CURSUS DOOR BHV.NL
BHV CURSUS | BASIS (2 DAGEN)
Maak jij het verschil bij calamiteiten? Word bedrijfshulpverlener (bhv’er) in slechts twee dagen! Leer adequaat handelen bij acute noodsituaties en ontvang voor de theorie en praktijk begeleiding van een gecertificeerd instructeur. Je volgt de cursus op een van onze 60 locaties door heel Nederland, dus altijd bij jou in de buurt.
 
CURSUS DOOR BHV.NL
BHV BASIS MET E-LEARNING
Nog sneller je BHV-certificaat behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo. Kies voor de ideale combinatie van online leren en een praktijkdag! De praktijkcursus volg je bij jou in de buurt (op meer dan 60 locaties door heel Nederland).
 
CURSUS DOOR BHV.NL
BHV HERHALING
In de herhalingscursus BHV worden kennis en vaardigheden uit de basiscursus BHV opgefrist: 
BHV Herhaling 
BHV Herhaling met e-learning
BHV Herhaling op oefencentrum

NIEUW! BHV Herhaling met extra modules omgaan met ongewenst gedrag 
 
CURSUS DOOR BHV.NL
BASIS PLOEGLEIDER BHV
Als er meerdere BHV’ers in dienst zijn, is het verstandig om een of meerdere ploegleiders op te leiden. Kun jij de verantwoordelijkheid aan om de BHV’ers operationeel aan te sturen? In slechts twee dagen leer je bij ons hoe je een goede ploegleider BHV wordt.
 
CURSUS DOOR BHV.NL
HERHALING PLOEGLEIDER
Als je een jaar als Ploegleider BHV aan de slag bent, heb je misschien al een noodsituatie beleefd waarbij je jouw kennis en vaardigheden als ploegleider kon inzetten. Met jouw ervaringen en die van de rest van de groep ga je aan de slag in de herhalingscursus. We toetsen wat je nog weet en vervolgens verbreden en verdiepen we hierop.
 
CURSUS DOOR BHV.NL
BHV COÍRDINATOR
Als Coördinator BHV heb je een rol in het operationeel houden van de bedrijfshulpverlening, maar ook in de coördinatie tijdens een BHV-inzet. Je ondersteunt daarmee het Hoofd BHV en geeft sturing aan de Ploegleider(s) BHV. Wil jij leren hoe je BHV-beleid in jouw organisatie uitvoert? Dan is deze cursus geschikt voor jou.
 
CURSUS DOOR BHV.NL
HERHALING COÍRDINATOR
Om ervoor te zorgen dat iedereen in jouw organisatie op jou als coördinator BHV kan rekenen, is het noodzakelijk om op gezette tijden je kennis en vaardigheden op te frissen. Dat kan al in één dag op een van onze vele locaties door heel Nederland. Samen zetten we de puntjes weer op de i.
 
CURSUS DOOR BHV.NL
HOOFD BHV
Een goed ingerichte bedrijfsnoodorganisatie valt of staat met de deskundigheid van het Hoofd BHV. De belangrijkste taken van het Hoofd BHV zijn het inrichten en borgen van de bedrijfsnoodorganisatie. Wil je een deskundig Hoofd BHV worden of je deskundigheid vergroten? Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou.
 

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.