BHV.NL

Veiligheidstrainingen.nl is onderdeel van BHV.NL. Beide platformen hebben bedrijfsveiligheid als focus. Waar bij veiligheidstrainingen.nl de focus ligt op veiligheidsrisico's buiten je bedrijf, focust BHV.NL op veiligheidsrisico's binnen je bedrijf. BHV.NL helpt bedrijven met het in kaart brengen van deze risico's en leidt medewerkers op, zodat zij weten hoe ze een veilige werksituatie kunnen creëren en hoe ze moeten handelen in het geval van een noodsituatie.
 
De cursussen die BHV.NL aanbiedt kunnen worden opgedeeld in drie onderdelen:
  • BHV (bedrijfshulpverlening)
  • EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen)
  • Veilig werken

BHV-cursussen

Met een BHV-cursus leidt je medewerkers op tot bedrijfshulpverleners. Zij leren de basis van brandbestrijding, blusoefeningen en ontruimingen, zodat ze in een noodsituatie adequaat kunnen handelen en hun collega's en andere mensen in het pand in veiligheid kunnen brengen. Er zijn veel verschillende rollen binnen de bedrijfshulpverlening en elke rol heeft zijn eigen verantwoordelijkheid. Ontdek op BHV.NL welke rollen en taken er allemaal zijn. BHV.NL biedt zowel basis cursussen, als gevorderde cursussen, zoals Hoofd BHV en BHV-coördinator, aan. Bekijk alle BHV-cursussen.
BHV
BHV basis
Haal in 2 dagen je BHV-certificaat met de klassikale basiscursus BHV op meer dan 60 locaties in Nederland. Ook bij jou om de hoek! Bekijk de mogelijkheden. 

Nog sneller je BHV-certificaat behalen? Combineer online leren met een praktijkdag en volg de BHV basis met e-learning
 
BHV
BHV herhaling
In de herhalingscursus BHV worden kennis en vaardigheden uit de basiscursus BHV opgefrist. Er zijn verschillende mogelijkheden:
> BHV Herhaling 
> BHV Herhaling met e-learning
> BHV Herhaling op oefencentrum

NIEUW! BHV Herhaling met extra modules omgaan met ongewenst gedrag 
 
BHV
Hoofd bhv
Om de beleidsmatige zorg voor bedrijfshulpverlening goed te organiseren kun je je laten opleiden als Hoofd BHV. Je vertaalt in die rol het ARBO-beleid naar concrete maatregelen. In vier dagen beheers je alle benodigde vaardigheden en kennis. Aan het einde heb je een volledig veiligheidszorgplan voor jou eigen organisatie.
 

EHBO-cursussen

De EHBO-cursussen van BHV.NL zijn zowel geschikt voor bedrijven als voor particulieren. Eigenlijk is het voor iedereen van belang om te weten wat te doen in het geval van een ongeluk. Daar kun je namelijk levens mee redden! BHV.NL biedt onder andere basiscursussen, herhalingscursusen en een speciale cursussen voor EHBO bij baby's en kinderen aan. Bekijk alle EHBO-cursussen.
EHBO
EHBO basis
Het verschil kunnen maken tussen leven en dood, dat kan met de juiste kennis en handelingen. Dit leer je in een van onze EHBO basis cursussen van het Rode Kruis of het Oranje Kruis of een EHBO cursus aan baby's en kinderen. Je leert wat je kunt doen, of juist moet laten, in geval van een calamiteit. 
 
EHBO
EHBO herhaling
Elke twee jaar moet je EHBO-diploma verlengd worden. Want alleen als je je kennis en vaardigheden regelmatig oprfrist, ben je ervan verzekerd dat je op de juiste manier hulp kunt verlenen als zich een calamiteit voordoet. Om voor verlenging in aanmerkingen te komen, moet je jaarlijks een aantal vaardigheden opfrissen.
 
EHBO
EHBO Baby's en kinderen
Voor iedereen aan wie de zorg voor baby’s of kinderen is toevertrouwd is het belangrijk om te weten wat te doen bij een incident. Vallen, verslikken, stoten of verbranden, een ongeluk bij kinderen zit in een klein hoekje. We kunnen het nooit helemaal voorkomen. Maar als je EHBO cursus aan baby's en kinderen volgt, weet je hoe je snel en adequaat kan reageren. 
 

Veilig werken

De veilig werken cursussen van BHV.NL zijn bedoeld voor medewerkers die zich bewust willen worden van de veiligheidsrisico's op hun werk en willen leren hoe zij daarmee om kunnen gaan. Deze cursussen helpen hen om hun werk zo veilig mogelijk uit te voeren. Bekijk alle veilig werken cursussen.
VCA
VCA basis
Veiligheid Checklist Aannemers, daar staat VCA voor. Deze cursus geeft inzicht in onveilige situaties en de voordelen van werken in veilige omstandigheden. Je verkleint daardoor het risico op ongevallen en uitval.
 
VCA
VCA VOL
VCA voor operationeel leidinggevenden en voor zzp’ers. Dit certificaat heb je nodig voor werken op locaties waar een VCA-plicht geldt. Zorg ervoor dat jij en je medewerkers veilig werken en borg op die manier de bedrijfscontinuïteit.
 
HGA
Hulpverlening ge´soleerde arbeid
Ook als je veel alleen werkt in openbaar buitengebied moet je je kunnen redden in geval van nood. Hoe sla je alarm en hoe red je jezelf? In deze incompany cursus leer je er alles over en word je je bewust van de veiligheidsrisico’s die je loopt als je alleen werkt.
 

Het inrichten van jouw bedrijfsnoodorganisatie

Als organisatie ben je verplicht om je goed voor te bereiden op een eventuele calamiteit of een bedrijfsongeval. Dit is niet altijd makkelijk. Er kunnen namelijk altijd situaties ontstaan waar je van te voren helemaal geen rekening mee hebt gehouden. Bedrijfsveiligheid gaat namelijk verder dan het uitvoeren van de juiste EHBO-handelingen bij een bedrijfsongeval of het bekende gele waarschuwingsbord wanneer de kantine wordt gedweild. Als je jouw organisatie echt veilig wil maken is het noodzakelijk jouw bedrijfsnoodorganisatie goed in te richten. Goed voorbereide en goed opgeleide veiligheidsmedewerkers zijn op elkaar ingespeeld en zorgen (samen met jou) voor de veiligheid van je collega’s, de bedrijfscontinuïteit en het voorkomen van imagoschade van je organisatie als er dan toch een keer iets gebeurd. Ontdek de verschillende rollen en taken binnen de bedrijfsnoodorganisatie.

BHV.NL help jou bij het in kaart brengen van de risico's van jouw organisatie, het opzetten van jouw veiligheidsbeleid en het opleiden van jouw medewerkers. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Neem contact met ons op of bezoek de website van BHV.NL. Natuurlijk kun je ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen bij BHV.NL.

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.