Beveiliging

Hoe waarborg je de veiligheid van zowel jezelf als je omgeving als je zelf de verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid en beveiliging? En wat is er nodig om een constructief en kwalitatief hoogwaardig team te vormen op het gebied van veiligheid? Een goed beleid, goede samenwerking, gastheerschap, deurbeleid en agressiereductie met behoud van de relatie is ons uitgangspunt. Dit is essentieel voor beveiliging en professioneel werken aan de “deur”. Dit gaat samen met een uitstekende samenwerking met de plaatselijke politie of ambulance personeel.
  • Veiligheid voor bezoekers, klanten en medewerkers
  • Effectieve communicatie
  • Beinvloedingsvaardigheden
  • Professionele uitstraling
  • Behoud van de relatie
Speciaal voor beveiligers
Omgaan met ongewenst gedrag Basis
Medewerkers met een beveiligingsfunctie hebben meerdere rollen. Zo dragen zij zorg voor de veiligheid van gasten, klanten en medewerkers, maar heb daarnaast hebben ze ook een representatieve rol waarbij ze zorg dragen voor effectieve communicatie met behoud van de relatie(s). In deze cursus leer je omgaan met oplopende agressie.
 
Speciaal voor beveiligers
Omgaan met ongewenst gedrag Herhaling
Na het volgen van de basistraining Omgaan met ongewenst gedrag en agressie, is de herhalingscursus een interactieve en interessante cursus om de veiligheid en sociale vaardigheden bij medewerkers met een beveiligingsfunctie scherp te houden. 
 
Speciaal voor beveiligers
Crowd control en drugsgebruik
Medewerkers met een beveiligingsfunctie dragen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van groepen bezoekers. Deze workshop leert je snel en effectief handelen en geeft je inzicht in crowd management en crowd control. Leer hoe je het gedrag van groepen mensen kan beïnvloeden.
 

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.