Cursussen bedrijfsveiligheid

Borg de veiligheid van medewerkers, klanten en bezoekers door voorbereid te zijn op hedendaagse risico’s die de continuïteit van jouw onderneming kunnen bedreigen. Zowel strategisch qua beleid als praktisch qua opleiden.

Direct naar de cursussen: Preventie | Ongewenst gedragBedrijfshulpverlening
Veiligheid
Ongewenst gedrag
Leer hoe je ongewenst gedrag voorkomt en aanpakt en voorkom ernstige gevolgen voor jouw organisatie, medewerkers, bezoekers en klanten. Borg veiligheid, klanttevredenheid en bedrijfscontinuïteit.
 
Veiligheid
Preventie
Door ongewenst of ongepast gedrag tijdig te signaleren en direct effectief aan te pakken bewaar je de veiligheid voor jezelf en voor anderen. Ontwikkel preventieve maatregelen voor winkeldiefstal een overval of fraude.
 
Veiligheid
Beveiliging
Als beveiliger ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van je omgeving. Je bent surveillant, begeleidt groepen mensen of houdt de wacht. Als je constateert dat iets niet klopt dan grijp je in. Ontdek het trainingsaanbod voor beveiligers.
 
Veiligheid
Crisismanagement
Als organisatie kan je te maken krijgen met een onverwachte gebeurtenis. Een Crisis Management Team (CMT) bereid zich voor op mogelijke bedrijfsrisico’s, bewaakt de bedrijfscontinuïteit, zorgt voor goede crisiscommunicatie en reputatiemanagement. Ontdek hoe wij het CMT kunnen versterken.
 
Veiligheid
Bedrijfshulpverlening
Om de gevolgen van ongelukken en brand te beperken is elke werkgever verplicht om bedrijfshulpverleners (BHV’ers) te hebben. BHV’ers weten hoe te handelen bij bedrijfsongevallen. Ontdek het cursusaanbod van BHV.NL op het gebied van bedrijfshulpverlening. 
 

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.