Innovaties bij Veiligheidstrainingen.nl

Bij Veiligheidstrainingen.nl zijn we continu op zoek naar venieuwende en innovatieve veiligheidheidsoplossingen voor onze klanten. Zo voegen we regelmatig nieuwe diensten, trainingen en oplossingen toe aan ons aanbod, zodat je altijd bij ons terecht kunt voor de meest actuele cursussen en nieuwste innovaties op het gebied van (bedrijfs)veiligheid. Bekijk bijvoorbeeld onze nieuwste dienst: de mystery visit.
Sociale veiligheid
De mystery visit
Wil je de sociale veiligheid binnen jouw organisatie vergroten? Dan is de mystery visit een goed startpunt. Een trainer komt onverwacht langs in jouw organisatie om te kijken hoe het ervoor staat. Zo weet je precies waar de verbeterpunten liggen.

Ook te combineren met een training omgaan met ongewenst gedrag.
 
Veiligheidsprogramma op maat
Het veiligheidsambitieplan
Met het veiligheidsambitieplan ga je aan de slag met de veiligheidsambitie van jouw organisatie. Met een veiligheisprogramma op maat gaan we samen aan de slag om jouw veiligheidsambities te verwezenlijken. Met behulp van de prestatiemeter bekijken we ieder jaar hoe het ervoor staat en waar jouw organisatie nog kan verbeteren.
 
Modulair trainen
Stel je eigen cursus samen
Wil je graag een cursus die afgestemd is op de behoeften van jouw organisatie? Kies dan voor modulair trainen. Daarmee kun je trainen de risico's die binnen jouw organisatie voorkomen.
 

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.