SAMEN WERKEN AAN VEILIGHEID

Veiligheidstrainingen.nl adviseert en verzorgt tal van veiligheids- en preventietrainingen voor organisaties in diverse branches door heel Nederland. Met onze cursussen reduceren wij de hedendaagse ongewenste criminaliteit en zorgen wij samen met jou voor veiligheid. Wij richten ons primair op het managen van hedendaagse risico’s die de continuïteit van jouw onderneming kunnen bedreigen. Wij leren medewerkers op juiste wijze omgaan met de risicogebieden van criminaliteit en vooral veiligheid, zowel preventief als reactief. Wij zorgen voor een vernieuwende kijk op veiligheidsprotocollen van de onderneming/organisatie waar zij werkzaam voor zijn en hoe deze zijn na te streven.

Veiligheidstrainingen is opgericht in 2001 onder de naam RN Risicomanagement Nederland en heeft een groot aanbod aan trainingen en cursussen. Deze bieden wij aan geheel aansluitend op jouw wensen. Ontdek alle mogelijkheden.
Trainingen
Bekijk onze trainingen op het gebied van ongewenst gedrag, preventie, beveiliging en crisismanagement. 
 
Artikelen
Wil je meer informatie over ongewenst gedrag en agressie of tips hoe je hiermee om kan gaan? Kijk dan eens op onze artikelpagina. 
 
Klantcases
Hoe gaan onze klanten om met agressie en ander ongewenst gedrag? Lees hoe Ekoplaza haar medewerkers traint op preventief handelen en veilig werken.
 

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.