Crisismanagement, Reputatiemanagement en Risicomanagement

Hoe goed is jouw organisatie voorbereid op een crisissituatie? Crisismanagement gaat samen met reputatiemanagement en risicomanagement. Door je als organisatie goed voor te bereiden borg je de bedrijfscontinuïteit. Veiligheidstrainingen.nl helpt jou graag met het vaststellen van de crisistypen en de activiteiten die daarbij horen zodat we een training kunnen samenstellen die helemaal gericht is op de bedrijfsrisico's van jouw organisatie. 
Crisismanagement
Crisismanagement met crisissimulatie
Maak tijdens deze workshop kennis met de taken en verantwoordelijkheden van het Crisis Management Team (CMT). Tijdens deze workshop nemen we jullie ervaringen, verwachtingen, interne (beleids)stukken en procedures mee.
Crisismanagement
Crisismanagement
Crisismanagement met tabletopoefening
Organisaties die nog niet veel ervaring hebben met crisismanagement adviseren wij te starten met de training Crisismanagement met tabletopoefening. Tijdens deze training behandelen we een casus die relevant is voor jullie organisatie.
Crisismanagement
Crisiscommunicatie
Crisiscommunicatie & social media
In een crisissituatie is snel en goed communiceren van het grootse belang. Want zonder snelle en transparante communicatie loop je het risico de regie te verliezen en wordt de crisis ook een mediacrisis.
Crisiscommunicatie
Crisismanagement
Mediatraining
Media willen ten tijde van een crisis de onderste steen boven halen. Op een goede en effectieve manier kunnen omgaan met de media is dan van cruciaal belang..
mediatraining
Bedrijfscontinu´teitsplan
BCM Awareness
Het doel van een BCM is het minimaliseren van de impact van een crisis, calamiteit of andere verstoring van je dagelijkse processen. 
BCM Awareness Training

BHVassist

Ten tijde van een crisissituatie of calamiteit wil je zo snel mogelijk de juiste mensen kunnen bereiken en inzetten. Maar het is lang niet altijd duidelijk waar iedereen op een bepaald moment in huis is. Met BHVassist kun je met één druk op de digitale knop alle hulpverleners die in de buurt aanwezig zijn, en over de juiste vaardigheden beschikken, alarmeren, details over een calamiteit delen en een exacte locatie doorgeven. 

info@veiligheidstrainingen.nl

024 8446 595
Bel ons terug
.
Veiligheidstrainingen maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen Veiligheidstrainingen en met Veiligheidstrainingen samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Veiligheidstrainingen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.