Crisismanagement met crisissimulatie

In deze workshop maak je kennis met de taken en verantwoordelijkheden van het Crisis Management Team (CMT). We bereiden de workshop in overleg met het CMT voor. Zo kunnen we jullie ervaringen, verwachtingen, interne (beleids)stukken en procedures in de workshop meenemen.
Heeft de organisatie al wat ervaring met crisismanagement, dan raden wij deze training met uiterst realistische crisissimulatieoefening aan. Aan de hand van een op maat geschreven scenario wordt het CMT geconfronteerd met een calamiteit. Vanuit een separate ruimte voeren deskundige en ervaren acteurs de druk flink op.
Deze acteurs spelen de rollen van hulpdiensten, BHV’ers, media, toeleveranciers, consumenten, familie van slachtoffers en overige stakeholders. In een gesloten systeem krijgt het team tevens ‘realtime’ social mediaberichten te zien vanuit diverse bronnen (o.a. Twitter, Facebook, nu.nl).

Deze crisismanagementtraining wordt begeleid door een ervaren en vakkundige trainer en acteur met kennis en ervaring in diverse branches. Na afloop wordt uitgebreid met jullie geëvalueerd. Daarnaast ontvangen jullie een duidelijke rapportage met daarin verbeterpunten en praktische tips.
 

Is deze cursus geschikt voor mij?

De workshops zijn bestemd voor werknemers en/of directieleden die in het Crisis Management Team (CMT) van een organisatie plaatsnemen.

​Incompany/groepscursus

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden, dan kan Veiligheidstrainingen.nl vanaf zes deelnemers een groepscursus verzorgen, incompany (je eigen locatie) of outcompany (op een externe locatie). Ben je op zoek naar een cursus specifiek afgestemd op jouw organisatie, dan is het samenstellen van een maatwerkcursus een mooie optie. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier.

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.