Crisismanagement met tabletopoefening

In deze workshop maak je kennis met de taken en verantwoordelijkheden van het Crisis Management Team (CMT). We bereiden de workshop in overleg met het CMT voor. Zo kunnen we jullie ervaringen, verwachtingen, interne (beleids)stukken en procedures in de workshop meenemen.

Wat er aan bod komt in de cursus

Organisaties die nog niet veel ervaring hebben met crisismanagement adviseren wij te starten met de training Crisismanagement met table top oefening. Tijdens deze training behandelen we o.a. de kenmerken, de fases en het verloop van een crisis, overheidsprocessen, crisiscommunicatie, crisisbesluitvorming, en jullie plannen en procedures. Hierna vindt er een table top oefening plaats waarin we een casus behandelen die relevant is voor jullie organisatie.

Tijdens deze crisismanagementtraining worden jullie begeleid door een ervaren en vakkundige trainer met kennis en ervaring in diverse branches. Na afloop worden de trainingen uitgebreid met jullie geëvalueerd. Daarnaast ontvangen jullie een duidelijke rapportage met daarin verbeterpunten en praktische tips.

Is deze cursus geschikt voor mij?

De workshops zijn bestemd voor werknemers en/of directieleden die in het Crisis Management Team (CMT) van een organisatie plaatsnemen.

​Incompany/groepscursus

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden, dan kan Veiligheidstrainingen.nl vanaf zes deelnemers een groepscursus verzorgen, incompany (je eigen locatie) of outcompany (op een externe locatie). Ben je op zoek naar een cursus specifiek afgestemd op jouw organisatie, dan is het samenstellen van een maatwerkcursus een mooie optie. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier.

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.