Ongewenst gedrag en gastvrijheid voor de horeca

Assertive Hospitality plus veiligheidstraining exclusief voor de horecabranche
Wat als gasten niet meer luisteren? Hoe ga je om met groepen. Hoe borg je de veiligheid voor medewerkers en gasten? Eisend gedrag en toenemende agressie nemen vandaag de dag steeds ernstigere vormen toe. Deze training is geheel afgestemd op de toenemende mate en behoefte van de hedendaagse risico’s binnen de horecabranche en richt zich op de actualiteit binnen onze samenleving.

Jouw tijdsinvestering

  • 1 lesdag van 9.00 tot 16.00 uur

Wat er aan bod komt in de cursus

Het gaat niet alleen om het behouden van de veiligheid voor jouw medewerkers maar ook om de veiligheid voor jouw gasten en bezoekers. De tendens van ongewenst gedrag en agressie verschilt aanzienlijk ten opzichte van een aantal jaren geleden. Deze zijn niet meer met elkaar te vergelijken. Eisend gedrag en agressie zijn de laatste jaren sterk en heftiger toegenomen. Het is daarom belangrijk om uw personeel te blijven trainen.

In het trainingsprogramma behandelen we de volgende onderdelen
  • Wettelijke kaders
  • 4 D’s (te maken met: DRANK, DRUGS, DOLHEID EN DRUKTE)
  • Interventie-modellen
  • Assistentie collega
De training ongewenst gedrag en gastvrijheid voor de horeca bevat nieuwe didactische werk- en leervormen. In deze training werk je met andere methodieken dan in de basis ongewenst gedrag en agressie training.

​Is deze cursus geschikt voor mij?

De maatwerkcursus is specifiek samengesteld voor medewerkers van een restaurant, café en/of hotel. 

​Incompany/groepscursus

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden dan kan Veiligheidstrainingen.nl vanaf zes deelnemers een groepscursus verzorgen, incompany (je eigen locatie) of outcompany (op een externe locatie). Ben je op zoek naar een cursus specifiek afgestemd op jouw organisatie, dan is het samenstellen van een maatwerkcursus een mooie optie. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier.

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.