Branchespecifieke oplossingen

Verschillende branches lopen verschillende veiligheidsrisico’s. Je gaat uit van de risico’s die jouw medewerkers in jouw bedrijf lopen en daar stem je je maatregelen op af. Bij Veiligheidstrainingen.nl heeft iedere branche een eigen team dat gespecialiseerd is in de betreffende branche. Zij kunnen je alles vertellen over de specifieke risico’s en de daarbij passende oplossingen.
Branche
Zorg
Als zorginstelling wil je dat je cliënten of patiënten de beste zorg krijgen. Het is daarom essentieel om een veilige plek te creëren voor patiënten, cliënten, medewerkers én bezoekers.
 
Branche
Retail
Je wilt graag dat jouw medewerkers en het winkelend publiek zich veilig voelen. Om dat voor elkaar te krijgen, is goed opgeleid personeel nodig. Wij helpen je daarbij.
 
Branche
Onderwijs
In het onderwijs heb je niet alleen te maken met medewerkers, maar ook met leerlingen van alle leeftijden. Je wilt voor iedereen een veilige omgeving creëren, maar hoe pak je dat aan?
 
Branche
Zakelijke dienstverlening
Elke dag ben je bezig om jouw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar heb je al eens nagedacht over de veiligheidsrisico’s in jouw organisatie?
 
Branche
Horeca, Cultuur & Recreatie
Grote groepen mensen en eisende gasten brengen grote risico's met zich mee. Risico's waar je je zo goed mogelijk op wil voorbereiden.
 
Branche
Bouw, Industrie & Logistiek
Het spreekt voor zich dat werken in de bouw, industrie en logistiek niet zonder risico’s is. Minder vanzelfsprekend is het dat gedrag vaak de oorzaak is van grote en kleine incidenten. Hoe pak je dat aan?
 

Advies & begeleiding

Veiligheidstrainingen.nl is allround dienstverlener voor bedrijfsveiligheid. Op alle bedrijfsspecifieke veiligheidsvragen hebben wij een passend antwoord. Kom je er zelf niet uit en wil je graag advies van een deskundige? Maak een afspraak met een van onze accountmanagers. In overleg is veel mogelijk. Wij passen ons graag aan jouw wensen aan.

Masterclasses

Wil je als werkgever kennis maken met een specifiek onderwerp op het gebied van bedrijfsveiligheid, de inrichting en actualieit van de bedrijfsnoodorganisatie of aan de slag met de veiligheidscultuur binnen je organisatie? Of wil je dat je medewerkers hier kennis mee maken? We verzorgen nu ook masterclasses! Hierin verdiep je in een halve dag je kennis over een bepaald onderwerp. Bekijk hier onze masterclasses. 

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.