Preventie

Preventietrainingen zijn erop gericht om medewerkers adequaat te leren handelen, problemen te voorkomen en eventuele escalatie te beperken. Zij leren hoe ze verkeerd, ongewenst of ongepast gedrag tijdig kunnen signaleren en hoe ze hiermee om moeten gaan. Dit om de veiligheid voor zichzelf en anderen te bewaren. Uit onderzoek is gebleken dat medewerkers (en omstanders) ernstige schade kunnen oplopen na betrokkenheid bij een incident. Hiermee loop je als organisatie risico op gezondheidsproblemen, motivatie, productiviteit en verzuim. Incidenten voorkomen is dus beter dan genezen. 
Preventie
Basis veiligheidskunde (BVK)
Wil je zorg dragen voor het beheren, bewaken en borgen van bedrijfsveiligheid binnen jouw team, afdeling of organisatie? Volg dan onze opleiding Basis Veiligheidskunde (BVK) en leer risico's herkennen, beheersen, adviseren en maatregelen nemen.
 
Preventie
Overvalpreventie
Helaas kunnen we overvallen niet voorkomen. Maar we kunnen wel preventieve maatregelen nemen om ze zoveel mogelijk te voorkomen en om de gevolgen voor de slachtoffers zoveel mogelijk te beperken, mocht er toch een overval plaatsvinden.
 
Preventie
Winkeldiefstalpreventie
Diefstal komt helaas veel vaker voor dan je denkt. Diefstal is altijd een financieel nadeel voor je bedrijf. Maar het heeft meer impact: woede, verdriet, paniek. Je kunt er dus maar beter alles aan doen om het zo veel mogelijk te voorkomen.
 
Preventie
Preventiemedewerker
De preventiemedewerker heeft aandacht en zorg voor de arbeidsomstandigheden. Deze wettelijk verplichte functionaris ondersteunt werkgever en werknemers bij het realiseren van zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden.
 

Masterclasses

Wil je kennis maken met een specifiek onderwerp op het gebied van bedrijfsveiligheid, de inrichting en actualiteit van de bedrijfsnoodorganisatie of wil je aan de slag met de veiligheidscultuur binnen je organisatie? Volg een van onze masterclasses en verdiep in een halve dag je kennis over een bepaald onderwerp. 
Preventie
Masterclass preventiemedewerker
Twijfel jij of de rol van Preventiemedewerker iets voor jou is? Wil je erachter komen wie de rol van preventiemedewerker zou kunnen invullen? Of ben jij al preventiemedewerker, maar is het weer tijd om je kennis over jouw rol op te frissen? Meld je dan aan voor onze masterclass Preventiemedewerker.
 

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.