Train voordelig in juli en augustus


Ongewenst gedrag, agressie en ook winkeldiefstal komen helaas regelmatig voor. Goed dus om medewerkers voor te bereiden op dit gedrag en hen te leren hoe hiermee om te gaan. Maak medewerkers weerbaarder met één van onze trainingen. Train deze zomer incompany bij jouw organisatie op locatie en profiteer van korting.

 

Je kan kiezen uit:

 • ​Omgaan met Ongewenst gedrag en agressie voor €1499,-
  Incompany groepstraining op eigen locatie 1 dag, mét trainingsacteur (maximaal 12 cursisten). 
  OF
 • Winkeldiefstalpreventie voor €999,-
  Incompany groepstraining op eigen locatie 1 dagdeel, mét trainingsacteur (maximaal 12 cursisten).  
  OF
 • Cursus Aanspreken op regels en procedures voor €999,-
  Incompany groepstraining op eigen locatie 1 dagdeel, mét trainingsacteur (maximaal 12 cursisten). 
Meer informatie over de trainingen: Omgaan met ongewenst gedrag | Winkeldiefstalpreventie | Cursus Aanspreken op regels en procedures

Op deze zomeractie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. Bekijk de actievoorwaarden en reserveer snel een training, zodat je verzekerd bent van de datum van jouw keuze. Vermeld bij je aanvraag dat je gebruik wil maken van de zomeractie 2024.
Reserveer je training
in juli of augustus

Actie BHV trainingen

Wil je deze zomer op eigen locatie de BHV-kennis van medewerkers opfrissen, nieuwe medewerkers opleiden of BHV-kennis met een module omgaan met ongewenst gedrag combineren? Dan hebben we goed nieuws, want je profiteert bij BHV.NL in juli en augustus van voordeel! Aan jou de keuze van welk voordeel je gebruik wil maken. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van één van onze 45 ervaren trainers. Op deze actie zijn voorwaarden van toepassing.  

De meerwaarde van cursus Omgaan met Ongewenst gedrag en agressie

Wanneer jouw medewerkers direct contact hebben met mensen - klanten, cliënten, patiënten, studenten en leerlingen - kan het voorkomen dat ze te maken krijgen met ongewenst gedrag. Het kan bijvoorbeeld gaan om verbale bedreiging, intimidatie of discriminatie. Een weerbaarheidstraining helpt jouw medewerkers om lastige situaties het hoofd te bieden. Ze leren tijdens deze cursus ongewenst gedrag herkennen, en leren hoe ze professioneel kunnen handelen bij ongewenst, ongepast of zelfs agressief gedrag. Tijdens de training is er een trainingsacteur aanwezig waarmee rollenspellen worden gespeeld. Lees meer over de cursus Omgaan met Ongewenst gedrag en agressie.

De meerwaarde van een training winkeldiefstalpreventie

Getrainde winkelmedewerkers kunnen een flinke steen bijdragen aan het voorkomen van winkeldiefstal. In de training winkeldiefstalpreventie leren we medewerkers ongewenst winkelgedrag te herkennen én op een veilige, effectieve en niet-agressieve manier een winkeldief ontmoedigen. Daarbij oefenen we met een trainingsacteur. Lees meer over de training Winkeldiefstalpreventie.

De meerwaarde van een cursus Aanspreken op regels en procedures

Als je als beveiliger, gastvrouw of -heer of frontoffice medewerker iemand moet aanspreken op de regels of moet aanspreken op ongewenst gedrag, kan het voorkomen dat je te maken krijgt met weerstand of misschien zelfs verbale agressie. In deze cursus leren cursisten medewerkers, klanten en gasten op een vriendelijke manier aanspreken op regels en procedures. Ze krijgen praktische handvatten, werken aan hun gesprekstechnieken en weerbaarheid en oefenen met een trainingsacteur. Lees meer over de cursus Aanspreken op regels en procedures.

Actievoorwaarden

 • Deze actie geldt voor organisaties die de bovenstaande incompany training plannen en uitvoeren in juli of augustus 2024.
 • De actieprijzen zijn exclusief BTW, administratiekosten (29 euro per groep), eventuele arrangements- en andere bijkomende kosten.
 • Door gebruik te maken van deze actie ga je akkoord met deze actievoorwaarden en onze algemene voorwaarden.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, prijsafspraken en/of kortingen.
 • ​Vermeld bij het aanvragen van een offerte in het toelichtingveld of bij telefonisch contact dat je gebruik wil maken van de zomeractie 2024.

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.