Zomeractie: train voordelig in juli en augustus

Ongewenst gedrag komt helaas regelmatig voor, ook op de werkvloer. Dat blijkt niet alleen uit de vele nieuwsberichten, maar ook uit de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (11% van de werknemers had in 2022 te maken met intimidatie of bedreigingen van klanten). Goed dus om medewerkers voor te bereiden op dit gedrag en hen te leren hoe hiermee om te gaan. Maak medewerkers weerbaarder met een training Omgaan met ongewenst gedrag en agressie.

Train deze zomer incompany bij jouw organisatie op locatie en profiteer van korting.
In de maanden juli en augustus bieden we de training Omgaan met ongewenst gedrag en agressie namelijk aan voor een vaste actieprijs:

 
  • Incompany groepstraining Omgaan met Ongewenst gedrag en agressie met maximaal 12 cursisten voor  €1800,-

Op deze zomeractie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.  Bekijk de actievoorwaarden en reserveer snel een training, zodat je verzekerd bent van de datum van jouw keuze. Vermeld bij je aanvraag dat je gebruik wil maken van de zomeractie 2023.Actie BHV trainingen

Wil je deze zomer incompany nieuwe medewerkers opleiden tot BHV'er? Of de kennis in jouw organisatie op het gebied van BHV weer opfrissen met een groepstraining bij jou op locatie? Dan hebben we goed nieuws, want je profiteert bij BHV.NL in juli en augustus van voordeel! Aan jou de keuze van welk voordel je gebruik wil maken. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van één van de 55 ervaren trainers. Op deze actie zijn voorwaarden van toepassing.   

De meerwaarde van een weerbaarheidstraining

Wanneer jouw medewerkers direct contact hebben met mensen - klanten, cliënten, patiënten en leerlingen - kan het voorkomen dat ze te maken krijgen met ongewenst, grensoverschrijdend of agressief gedrag. Het kan bijvoorbeeld gaan om verbale bedreiging, intimidatie, discriminatie en misschien zelfs fysiek geweld en vernieling. Een weerbaarheidstraining helpt jouw medewerkers om lastige situaties het hoofd te bieden. Ze leren tijdens deze cursus ongewenst gedrag herkennen, en leren hoe ze professioneel kunnen handelen bij ongewenst, ongepast of zelfs agressief gedrag. Tijdens de training is er een trainingsacteur aanwezig waarmee rollenspellen worden gespeeld. Lees hier meer over de training omgaan met ongewenst gedrag en agressie.

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt voor organisaties die de bovenstaande incompany training plannen en uitvoeren in juli of augustus 2023.
  • ​De actieprijs is exclusief eventuele arrangements- en andere bijkomende kosten.
  • Door gebruik te maken van deze actie ga je akkoord met deze actievoorwaarden en onze algemene voorwaarden.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, prijsafspraken en/of kortingen.
  • ​Vermeld bij het aanvragen van een offerte in het toelichtingveld of bij telefonisch contact dat je gebruik wil maken van de zomeractie 2023.

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.