TROTS OP SAMENWERKING MET EKOPLAZA

vrijdag 24 juli 2020
Dagelijks verwelkomt Ekoplaza een groot aantal klanten in haar winkels. Voor een goede winkelervaring is het belangrijk dat deze klanten zich niet alleen welkom, maar ook veilig voelen. Dit vraagt om competente hulpverleners. Niet alleen op het gebied van bedrijfshulpverlening, maar ook op het vlak van preventie. En dat is vandaag de dag actueler dan ooit. Want hoe ga je om met klanten die de huisregels overtreden of ongewenst, agressief gedrag vertonen?
Wij zijn er trots op dat wij al ruim 4 jaar samenwerken met Ekoplaza op het gebied van bedrijfsveiligheid en preventie. Daarom geven we je graag een kijkje in onze samenwerking en de aanpak van Ekoplaza. Laat je inspireren!


Over Ekoplaza

Ekoplaza maakt biologisch eten bereikbaar voor steeds meer consumenten; de winkels van Ekoplaza zijn hip en trekken een heel breed publiek. Iedere klant is uniek maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze kiezen voor gezonde, biologische producten.  

Zelf aan de slag met de veiligheid van jouw organisatie?

Wil jij ook aan de slag met de veiligheid van jouw organisatie of ben jij toe aan de volgende stap? Bekijk dan ook eens onze trainingen: aanspreken op regels en procedures, gesprekstechnieken, omgaan met ongewenst of ongepast gedrag en overval- of diefstalpreventie.Of neem eens een kijkje voor ons aanbod speciaal voor jouw branche. Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heb je vragen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

Lees meer

 • Laat je inspireren en zet veiligheid op nr. 1 in 2024
  Laat je inspireren en zet veiligheid op nr. 1 in 2024
  Wil jouw organisatie in 2024 aan de slag met bedrijfsveiligheid, maar kunnen jullie wel wat inspiratie gebruiken? We delen graag de succesvolle veiligheidsinitiatieven van andere bedrijven met je, zodat jouw organisatie vol goede ideeën dit nieuwe jaar tegemoet kan. Zoals het organiseren van een BHV-dag, het organiseren van activiteiten tijdens de Week van de Veiligheid, het versterken van de bedrijfsnoodorganisatie en effectieve methoden om ongewenst gedrag aan te pakken.
 • Het verminderen van seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Het verminderen van seksueel grensoverschrijdend gedrag
  In maart 2023 heeft I&O Research een rapport gepubliceerd over seksueel grensoverschrijdend gedrag in Nederland. Het onderzoek bracht bevindingen aan het licht over hoe Nederlanders denken over, associëren met, en reageren op dit actuele maatschappelijke probleem. Wil je weten hoe je seksueel grensoverschrijdend gedrag kan voorkomen, en meer weten over hoe je het beste kan handelen als het tóch voorkomt? Bekijk dan de cursus Omgaan met seksuele intimidatie en grensoverschrijdend gedrag.
 • BHV opfrisweken bij BHV.NL
  BHV opfrisweken bij BHV.NL
  BHV.NL doopt de zomermaanden om tot BHV opfrisweken. Heel juli en augustus staan in het teken van het opfrissen van kennis en vaardigheden. 
 • Omgaan met seksueel grensoverschrijdend gedrag in het uitgaansleven
  Omgaan met seksueel grensoverschrijdend gedrag in het uitgaansleven
 • BHV helpt je de balans op te maken
  BHV.NL helpt je de balans op te maken: hoe veilig is jouw organisatie?
  Hoe veilig is jouw organisatie?
 • Nederlandse overheid komt met actieplan tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag en geweld
  Nationaal actieplan seksueel ongewenst gedrag in aantocht
  Wat kun (en moet) jij doen als werkgever?
 • BHV opfrisweken 2023 - BHV.NL
  BHV opfrisweken 2023 - BHV.NL
  Bij BHV.NL staat de zomer weer in het teken het opfrissen van kennis en vaardigheden. Want jaarlijks je kennis opfrissen kan van levensbelang zijn.
 • Steeds meer medewerkers last van ongewenste aandacht
  Steeds meer medewerkers last van ongewenste aandacht
  1 op de 5 vrouwelijke medewerkers van 15 tot 25 jaar krijgt op de werkvloer te maken met ongewenste seksuele aandacht. Dat blijkt uit onderzoek van CBS en TNO. De enquête is afgenomen in het laatste kwartaal van 2021 bij 50.000 medewerkers van 15 tot 75 jaar. Daarbij is het opvallend dat dit ongewenste gedrag het vaakst van externe personen komt, zoals klanten, patiënten, leerlingen en passagiers. Beroepsgroepen met veel persoonlijk contact zijn extra kwetsbaar. Denk aan verpleegkundigen, verzorgenden, kassamedewerkers en horecapersoneel. Hoeveel van deze onjuist bejegende vrouwen werken bij jouw organisatie, denk je? En nog belangrijker: hoe kun je deze groep helpen dit ongewenste gedrag te voorkomen of om te buigen? 
 • Nieuw! Individueel te volgen training voor omgaan met ongewenst gedrag en agressie
  Nieuw! Individueel te volgen training voor omgaan met ongewenst gedrag en agressie
  Een winkelverkoper die wordt bedreigd. Een receptioniste die een schreeuwpartij over zich heen krijgt. Een leraar die agressieve leerlingen in zijn klas heeft. Of een woedende inwoner aan de balie bij de gemeente. Het is aan de orde van de dag. 

info@veiligheidstrainingen.nl

024 373 0977
Bel ons terug
.